L…..

tumblr_m4f0c1BD981rwegl4o1_500

„Gravitation is not responsible for people falling in love.” Atentie! Urmeaza sinceritate!!!

Si-mi deschid noul post cu un citat de Albert Einstein, iar aplicand  teoriile aflu ca atunci când iubeşti trăieşti, în rest … doar exişti. Totodata prind putere si pot sa spun ce simt…. sa-ti soptesc la ureche ca te iubesc si sa aud o alta voce inapoi, in ecou, cu aceeasi rezonanta….

Mi-ai intrat in rutina si-mi place asta… imi place pentru ca ma trezesc prima incat sa-i pot da eu prima buna dimineata. Imi place sa-l aud vorbim, sa vad ca in sfarsit cuiva ii pasa de mine ca-si face griji… ca pana acum doar am existat … am existat si atat… poate am sperat… am sperat la asta! Si s-a intampla!

S-a intamplat sa ma atasez de un „aiurel”… s-a mai inamplat sa deschid tot felul de usi… sa aflu chestii noi si sa stiu cum e sa iubesti… cum e sa ai in bratele cui sa plangi… cum e sa te stranga in brate … sa pui capul pe pietul lui si sa-i auzi inima batand… cum se ridica fiori pe ceafa cand ma saruta si-si trece mana prin parul meu….

Imi vin in cap… cuvinte, fraze, propozitii litere… spuse in soapta dar care imi rasuna zilnic in minte. Vad imaginea lui ca si cand ar fii pictata pe interiorul pleapelor cu ace…. Mai vad si certurile si contrazicerile si toate vorbele cu alte fete care m-au ranit… dar nu am spus… nu am spus pentru ca tineam prea mult si nu voiam sa interzic nimic. Daca era ceva pur era pana la capat…. dar nu conteaza! Nu-mi pasa… stiu ce simt, stiu ce vreau… hotarata (cum nu am fost de mult) trec peste pentru ca il vreau… il vreau mai mult cu fiecare despartire….

DONE !

Reclame

Un gând despre „L…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s